Idei practice pentru costume de carnaval pentru copii



Patrunzand in universul plin de culoare al copiilor, orice parinte isi doreste sa vada un zambet pe chipul  copilului sau, dorind sa faca cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alegerea unui costum pentru diferitele ocazii la care vor participa acestia. Daca baietii prefera super eroii, fetitele isi doresc sa fie printese. Exista o gama foarte variata de unde se poate alege.
Costumele pentru baieti  sunt diverse, de la Batman, Spiderman, Ninja, Iron Man, chiar si Minions.
Fetele sunt fascinate de lumea printeselor Disney, fie cele din povestile clasice, precum Cenusareasa, Aurora, Ariel, fie cele din povestile moderne, celebra Elsa, Sofia.
In prezent, productiile Disney promoveaza frumoasa poveste a printesei Rapunzel, asadar tot mai multe fetite viseaza sa faca parte din aceasta poveste. Papusa Disney Rapunzel a devenit una dintre sursele de inspiratie in alegerea costumului perfect.
Parintii care opteaza pentru niste alegeri clasice, aleg costume de carnaval pentru copii care il intruchipeaza pe Mickey Mouse sau Minnie.
Aflandu-ne in perioada serbarilor tematice, puteti alege costume de regina zombie, fantome, demoni, vampiri, schelet reflectorizant, vrajitoare, care cu siguranta nu vor trece neobservate.
O alta categorie de costume sunt cele cu tematica „Micul meu ponei”, categorie din care face parte Twilight, Pinkie Pie, Rainbow Desh.
Ceea ce este interesant este faptul ca, majoritatea costumelor sunt confectionate pe diferite marimi, asadar te vei putea asorta cu tinuta copilului tau.
Costumele de carnaval vor putea fi utilizate chiar si in piese de teatru, in prezent se poate achizitiona si  costume de inspiratie medievala.
Materialele din care sunt confectionate sunt de calitate deosebita, culorile pastrandu-se intacte o vreme indelungata.
Copii iau parte la diferite ocazii foarte des. Fie ca vorbim de aniversarea lor sau a unor prieteni, fie ca vorbim de serbari scolare, alegerea unui costum este foarte necesara.
Costumele de carnaval pentru copii ilustreaza frumoasa lume a povestilor. Indiferent de alegere, copilul tau va fi de nerecunoscut. Transformarea va fi una spectaculoasa, copilul tau fiind sufletul petrecerii. Preturile sunt foarte accesibile, si te vor ajuta sa ii faci cadoul perfect, fiind amandoi foarte multumiti de alegerea facuta.

Comentarii

Postări populare