Cumpara-i fetitei tale o papusa Disney Rapunzel



Fetitele de mici sunt extrem de pretentioase si isi doresc sa aiba cat mai multe jucarii frumoase si inedite. Daca esti o mamica atenta si esti convinsa ca surprizele tale pentru copil sunt minunate, nu uita sa ii daruiesti celui mic nenumarate motive sa te considere cea mai buna mama din lume.
Nu uita insa de atentia si dragostea neconditionata, cu siguranta jucariile nu pot inlocui o iubire sincera de mama insa prin ele iti faci copilul sa se distreze mai mult lasand tehnologia deoparte.
Tot mai multi uita sa se joace si isi petrec foarte multe ore in fata televizorului. Nu ii lasa pe cei mici sa stea atat de mult timp la desene-animate. Pregateste-le activitati interesante care ii vor face sa uite de jocurile online sau de alte emisiuni TV.
De asemenea, daca ai o fetita mofturoasa, alege sa ii achizitionezi o papusa Disney Rapunzel de calitate. Cu siguranta fetita ta va fi foarte bucuroasa si uimita datorita cadoului oferit de tine. O jucarie calitativa va rezista mai mult in timp iar peste ani o va putea avea drept amintire, mai ales daca iti inveti copilul o lectie importanta, aceea de a pretui lucrurile dar si de a da valoare faptelor.
O jucarie perfecta este acea jucarie care consideri ca ii va acapara putin timp copilului tau, in momentele in care el zambeste si se bucura vei vedea ca nimic nu este mai frumos sau mai de pret.
Un copil fericit si implinit este un copil care are parte de dragostea parinteasca si nu ii lipseste nimic altceva. Pe langa hrana si suportul emotional, trebuie sa stii ca toti copilasii din lume au nevoie de jucarii, de joaca in principal pentru a se putea dezvolta armonios.
De exemplu, daca achizitionezi o papusa Disney Rapunzel vei observa ca fetita se va bucura enorm si va fi foarte incantata sa se joace in aer liber, in parc, la bunici sau oriunde sub atentia ta. Bucura-te de familia ta si vei vedea ca nimic nu este mai important decat sa petreci timp frumos alaturi de ei!

Comentarii

Postări populare